Sitede aranacak metin :

 
   Ana Sayfa
   Yazılar
   Fıkralar
   Antolojim
   Sair Maho
   Mizahi Siirler
   Mizahi Yazılar
   Duvar Yazıları
   Ilginc Haberler
   Deyim Hikayeleri
   Faydalı Linkler
   Müzik



Google

ESKİŞEHİRDE FIKRA GİBİ SARHOŞ HİKAYESİ


Eskişehir'de yaşanan olay kabareleri aratmadı. Et almak için aracını kasabın önüne park eden A.Y. çıktığında aracını bulamadı. Panikleyen A.Y. polise haber verdi araç bulundu ama olay hırsızlık değildi!

Eskişehir'de kendisine ait olduğunu sanarak bindiği otomobille giden alkollü kişinin hatası, araç sahibinin şikayeti üzerine ortaya çıktı.
Alınan bilgiye göre, Emek Mahallesi Ziya Gökalp Caddesinde anahtarını üzerinde bıraktığı 26 PN 082 plakalı otomobilinden inen A.Y. (37), bir kasaba girdi. İçkili olduğu iddia edilen R.B. (47) söz konusu otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı.

Otomobilinin bıraktığı yerde olmadığını fark eden A.Y, polise haber verdi. İhbarı değerlendiren polis, R.B'nin kullandığı otomobilin gidebileceği güzergahlarda önlem aldı. Polis, bir süre sonra, R.B'yi otomobille birlikte ele geçirdi.

R.B, sorgusunda kendisinin de aynı renk ve marka bir otomobile sahip olduğunu ve A.Y'ye ait otomobile kendi aracı sanarak bindiğini kaydetti.
Polis, yaptığı araştırmada R.B'nin aynı marka ve renkte otomobile sahip olduğunu tespit etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

AA

Kategori » Ilginc Haberler


Mahmut Esat ERYILMAZ © Tüm Hakları saklıdır...